Kuinka Invoicery voi auttaa moottoriurheilun kevytyrittäjää?

Toimitko moottoriurheilun kevytyrittäjänä tai haaveiletko tällaisesta mahdollisuudesta? Haluaisitko tehdä harrastuksestasi itsellesi työn tai ainakin osa-aikaisen työn? Monet alan konkarit ovat harrastaneet rallia tai muuta moottoriurheilua lapsuudesta saakka, joten kokemusta on ehtinyt kertyä – ja nyt voisi olla aika alkaa ansaita tämän kokemuksen siivittämänä, mutta kuinka päästä alkuun? Ehkäpä haluaisit toimia huoltokalusteiden parissa? Tai ehkäpä haaveenasi on ansaita rahaa bloggaamalla rallista ja sen lieveilmiöistä? Olipa haaveesi millainen tahansa, on kevytyrittäjyys varteenotettava vaihtoehto omien haaveiden kantavuuden ja kannattavuuden kokeilemiseksi. Kevytyrittäjänä näet hyvin pian, onko yritysideassasi potentiaalia!

Invoiceryn palvelut kevytyrittäjälle

Kuinka Invoicery sitten voi auttaa alan kevytyrittäjää? Ensinnäkin Invoicery tarjoaa kevytyrittäjälle erityisen näppäriä ja helppoja ratkaisuja erityylisiin laskutustarpeisiin. Näin kevytyrittäjyydestä tulee erityisen toimiva vaihtoehto, sillä kevytyrittäjä voi Invoiceryn avulla laskuttaa palveluistaan perustamatta varsinaista yritystä. Samalla hän voi jättää raskaat paperityöt Invoiceryn huoleksi.

Ralli ja muu moottoriurheilu on usein hyvin kansainvälistä toimintaa. Onkin varmasti helpotus kuulla, että Invoicery tarjoaa myös toimivia kansainvälisiä ratkaisuja ja auttaa kevytyrittäjää kansainvälisten laskutustilanteiden hoitamisessa. Kevytyrittäjälle on suuri helpotus saada ulkoistettua paperityönsä sekä mahdollinen palkanmaksu. Näin hän voi itse keskittyä kaikessa rauhassa omaan ydinosaamiseensa rallin tai muun moottoriurheilun parissa. Vanhan sananlaskun mukaan suutarin kannattaa pysyä lestissään ja kevytyrittäjyyden osalta tämä viisaus pätee erityisen hyvin; kun Invoicery hoitaa oman tonttinsa ammattimaisella otteella, on kevytyrittäjällä tavallista paremmat mahdollisuudet keskittyä omaan tonttiinsa ja saavuttaa hyviä tuloksia!

Invoicery tarjoaa asiakkailleen käyttöön myös näppärän palkkalaskurin, jonka avulla kevytyrittäjä voi laskea helposti ja nopeasti paljonko hänen pitää laskuttaa, jotta hän saisi tavoittelemansa nettopalkan. Palkkalaskuri arvioi, paljonko kevytyrittäjä saa rahaa tililleen, kun laskutus on tehty. Palkkalaskurin avulla on myös mahdollista luoda suoraan laskuja.

Käytännössä kevytyrittäjäksi voi ryhtyä matalalla kynnyksellä esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, jossa saat työtilaisuuden rallin tai muun moottoriurheilun saralla. Haluaisit laskuttaa työstä mutta et kuitenkaan olisi ainakaan vielä tässä vaiheessa valmis varsinaisen oman yrityksen perustamiseen. Ehkäpä olet saanut työtarjouksen esimerkiksi ralliaiheisen blogisi kautta? Esimerkiksi jokin rallitapahtuma saattaa pyytää sinua kirjoittamaan tapahtumasta mielenkiintoisen postauksen kuvineen ja arvosteluineen korvausta vastaan. Innostut ideasta, mutta koska sinulla ei ole vielä omaa yritystä, jäät miettimään, kuinka voisit hoitaa laskutuksen. Invoiceryn kautta voit ryhtyä nopeasti ja näppärästi kevytyrittäjäksi ja hoitaa laskutuksen sen kautta. Samalla paperityöt jäävät Invoiceryn hoidettaviksi. Maksu saapuu sinulle viimeistään viiden pankkipäivän kuluessa.

Invoiceryn edut

Invoiceryn palveluiden käyttöön sisältyy monia etuja. Ensinnäkin palvelun maksuaikataulu on nopea, sillä saat maksun laskutuksistasi viimeistään viiden pankkipäivän sisällä! Et myöskään joudu itse hoitamaan laskutukseen liittyviä paperitöitä, sillä Invoicery maksaa palkkasi sekä hoitaa ennakonpidätyksen ja paperityöt puolestasi.

Palveluiden käyttäminen on turvallista, vaikka vakuutuksia laskutuspalvelu ei asiakkailleen pystykään tarjoamaan. Invoiceryn asiakaspalvelun kautta on kuitenkin mahdollista saada vakuutusyhtiön edustajan yhteystiedot, jos omaa toimintaa haluaa lähteä vakuuttamaan.

Invoicery tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista, kokenutta asiakaspalvelua. Asiakaspalvelua on saatavilla sekä puhelimitse että sähköpostitse. Palvelumaksukin on edullinen, vain kuusi prosenttia laskutussummasta. Tämän verran kannattaa maksaa helposta ja nopeasta laskutuksesta, joka säästää kevytyrittäjän aikaa ja antaa hänelle mahdollisuuden keskittyä täysillä oman ydinosaamisensa hoitamiseen!

Aktiivisena somessa

Invoicery toimii aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa eli jos haluat lisätietoa sen toiminnasta, kannattaa tutustua sen sosiaalisen median kanaviin Facebookissa ja Instagramissa. Somekanavat ovat erityisen helppo tapa saada toiminnasta lisätietoa ja inspiroitua kehittämään omaa yritysideaa!