Huoltoautokalusteet ovat tarpeen lajin harrastustasolta extreme-ralliin

Huoltoautokalusteet ovat tarpeellisia niin ralliharjoittelussa kuin etenkin extreme-rallissa, jonka kilpailuja järjestetään nykyisin esimerkiksi Saudi-Arabiassa. Dakar-ralleja ajettiin 30 vuoden ajan Afrikassa, minkä jälkeen ne siirtyivät vuosikymmenen ajaksi Etelä-Afrikkaan. Vuonna 2020 ralleissa tuli aika kääntää jälleen uusi lehti, sillä rallia päästiin ajamaan Saudi-Arabiaan, keskelle aavikkoa. Matkaan lähdettiin Jeddasta, joka sijaitsee Punaisenmeren rannalla ja mutkien kautta kilpailijat päätyivät lopulta Riadiin, maan pääkaupunkiin. Riadissa kilpailijat saivat hetken hengähtää yhden taukopäivän aikana, minkä jälkeen matka jatkui Al Qiddiyaa kohti. Ajettaessa karuissa olosuhteissa aavikolla on erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että tiimin huoltokalusteet ovat asianmukaiset ja kunnossa. Myös lajin harrastajat tarvitsevat tiettyjä huoltokalusteita, joten kokosimme tähän artikkeliin vinkkejä, joiden avulla löydät rallissa tarvittavia huoltokalusteita näppärästi ja kilpailukykyiseen hintaan netistä.

Huoltokalusteet netistä

Harvat ralliharrastajat pääsevät osallistumaan Dakar-rallin tapaisiin extreme-ralleihin, mutta myös kotimaan harrastajat tarvitsevat monenlaisia huoltokalusteita. Onkin näppärää, että tilauksia voi tehdä ja erilaisiin vaihtoehtoihin voi tutustua näppärästi netin kautta vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Tämä säästää harrastajan aikaa ja vaivaa – ja on koronaturvallista, mikä on tärkeää huomioida juuri nyt koronaepidemian riehuessa maailmalla. Olisi ikävää, jos tartunta pääsisi estämään harjoittelun tai osallistumisen tärkeisiin kisoihin, joten riittävän sosiaalisen etäisyyden pitäminen muihin on tarpeen.

Löydät laadukkaat huoltoauto kalusteet Work Systemiltä. Verkkokaupasta löytyy autokalusteita, kaksoislattioita, kattovarusteita, lavatarvikkeita, vetolavoja, styling-tuotteita, lisävaloja, työvaloja, suojaverhoiluja, kuormankiinnitystarvikkeita, varoitusvaloja, vilkkuvaloja, tietyömaatuotteita, ohjaamotarvikkeita, elektroniikkatuotteita, ilmatuotteita, jousitustuotteita, hälytystuotteita, turvallisuustuotteita ja lämmitystuotteita. Voit selata verkkokaupan tuotteita esimerkiksi autosi merkin tai tuoteryhmän perusteella.

Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksutavat, joten tilaaminen on erityisen sujuvaa ja helppoa. Laskutusta varten tarvitaan tilaajan luottokelpoisuuden varmistamista. Work System auttaa myös suunnittelemaan huoltoautojen sisustuksia. Myös hankalat työautojen asennukset onnistuvat Work Systemin ammattitaitoiset henkilökunnan käsissä. Tästä verkkokaupasta löytyy älykkäitä ratkaisuja, joissa on huomioitu myös ympäristöasiat.

Tutustu sivuston törmäystestiin

Kannattaa tutustua myös sivustolta löytyvään todellisuutta vastaavaan törmäystestiin, joka on sivuston tähän mennessä suurimuotoisin turvallisuusprojekti. Sivusto keskittyy kalusteidensa jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen sekä kalusteiden turvallisuuden takaamiseen. Work System kokee tuotteiden valmistajana suurta vastuuta törmäysturvallisuudesta. Yrityksen kokemuksen mukaan takaapäin sattuu erityisen paljon törmäyksiä, minkä vuoksi heidän törmäystestissään varmistetaan kalusteiden turvallisuus juuri tällaisissa onnettomuuksissa. On tärkeää varmistaa, että Work Systemin kalusteet ja auton kori ovat symbioosissa keskenään ja törmäystestit auttavat varmistamaan, että tässä tärkeässä tavoitteessa on onnistuttu mahdollisimman hyvin. Voit lukea lisää yrityksen järjestämästä törmäystestistä sen omalta sivustolta!